Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
Om Meesters in Smaak.nl te bezoeken dient u dan ook ouder te zijn dan 18 jaar.

Over Meesters in Smaak

Je proeft het direct. De pure smaak van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De liefde en passie die alleen de beste chefs in een gerecht kunnen vertalen. Je weet dat dit moment uitgroeit tot een beleving die je nooit meer loslaat. Dat is ons doel. Dat is Meesters in Smaak: hét keurmerk voor liefhebbers en aanbieders van culinaire kwaliteit.

Te gast op je eigen feest?

In ruim 15 jaar is Meesters in Smaak uitgegroeid tot een begrip op gastronomisch en organisatorisch gebied. Wij verzorgen de volledige organisatie van jouw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, vergadering, workshop of intiem diner. Jouw evenement groeit uit tot een succes, doordat we in het voortraject al samen nadenken over hoe het vorm moet krijgen. Over het thema, de decoratie, vakbekwaam personeel, entertainment en uiteraard de culinaire invulling.

Dankzij onze perfecte timing hoef jij je de dag zelf alleen maar bezig te houden met genieten. Tijdens het feest of vergadering zorgt Meesters in Smaak ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Van een aperitief bij binnenkomst tot een friandise bij de koffie. Zorgeloos genieten staat bij ons altijd centraal.

Ontdek de verrassende smaken

Onze koks werken met alleen verse ingrediënten. Waar mogelijk uit de streek en in het seizoen. Op die manier maakt Meesters in Smaak van elk event een smaakvolle en ongeëvenaarde belevenis. Van de beste lokale producten tot de meest verrassendste smaken die wij tijdens onze buitenlandse reizen hebben ontdekt.

Of word je eigen Meester in Smaak

Proef onvergetelijke smaken wanneer het jou uitkomt! Speciaal voor thuis hebben wij de beste delicatessen en wijnen geselecteerd. Bestel ze eenvoudig vanuit webshop.