Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
Om Meesters in Smaak.nl te bezoeken dient u dan ook ouder te zijn dan 18 jaar.

Private dining

Een evenement organiseren? Het klinkt misschien eenvoudig, maar heb je al nagedacht over de locatie? Over catering? Over licht en geluid? Over logistiek? Voor Meesters in Smaak is het dagelijkse kost. Laat de volledige organisatie met een gerust hart aan ons over. Samen maken we een plan: wat wordt het thema, het entertainment en – minstens zo belangrijk – welke gerechten serveren we en welke wijnen worden daarbij gedronken? Zo klopt op de dag zelf alles voor jou én jouw gasten.

Wanneer private dining?

  • bedrijfsfeest 
  • familiefeest
  • buurtfeest
  • bruiloft
  • begrafenis
  • thuisdiner

Er is meer mogelijk dan je denkt. Van een toegankelijk familiefeest dat te groot is om zelf te organiseren tot een onvergetelijke culinaire ervaring op de meest exclusieve plaatsen. Feestelijk of juist ingetogen. Op elke gewenste locatie kunnen wij de juiste sfeer en beleving neerzetten.

Wijn- & spijscombinaties
Bij Meesters in Smaak combineren wij altijd verrassende smaken. Mede door onze velen reizen weten wij welke producten het beste bij elkaar passen. Welke wijn een gerecht naar een hoger niveau tilt. Welk specerij zorgt voor een ongekende smaakbeleving. Tijdens een private dining gaat Meesters in Smaak bij jou aan de slag om deze ongekende combinaties te bereiden. Een unieke ervaring!

Onze Meesters staan voor klasse, kwaliteit en service. Voor begeleiding van topniveau binnen alle facetten van smaak. Zodat je altijd gebruik kunt maken van het beste. Zie ons als een dirigent. Welke Meesters mogen wij voor jou selecteren?